Elbiler

Elbiler

Grundejerforeningen vil aldrig, som bestyrelsen ser det på nuværende tidspunkt, komme til at etablere ladestandere til elbiler, det vil blive meget bekosteligt og aldrig kunne tjene sig ind. Vi ved at kommunen vil etablere offentlige ladestandere på skole, ved hallerne og ved børneinstitutionerne (græshoppen og guldsmeden) parkeringspladser.

Der ud over vi vi  tager kontakt til Kommunen om at give en generel Gravetilladelse til strømføring til Elbiler. Som det er nu skal den enkelte husejer selv søge om tilladelse til at grave ud til en bil-ladestander ved en P-Plads. Vi ønsker at give en generel tilladelse så kommunen ikke behøver at spørge os hver gang men blot kan give lov.

Alle nedgravningen til registreres og derfor kræves der en tilladelse fra kommunen hver gang.

Man må IKKE selv grave en ledning ned ud til en P-Plads.

Den P-plads man vælger til at sætte en ladestander op ved, skal aftales med naboerne I MINDELIGHED! Det er IKKE bestyrelsens opgave at mægle i disse sager, og man skal ikke klage til bestyrelsen hvis “ens plads” er optaget, ligesom man ikke kan afholde andre fra at holde på den plads som man har opstillet en ladestander ved. Det er vigtigt at vi får slået fast at dette er en sag mellem naboerne som skal ordnes i mindelighed.

Det er selvfølgelig  helt uacceptabel  at trække ladekabler hen over stier.